Pulled Chicken på 20 minutter
10.00
Vi er ret vild med pulled pork her i huset, men det sker ikke så ofte at vi får det, fordi det kræver en del forberedelse og 9 timer i ovnen. Denne her alternative udgave med kylling er hurtig og nem - specielt hvis man allerede har rubben liggende ( hvilke jeg havde).
Pulled Chicken
450 gram kyllingbrystfilet
2-3 spsk Dry rub
3 spsk barbecuesauce
Vand
Salt
Kog de hele kyllingefilet i letsaltede vand i ca. 20 minutter. Tag dem op af gryden og gem 1/2 dl kogevand og riv kyllingkødet fra hinaden med to gafler. Tilsæt to spsk dry rub til 1/2 kogevand og bland det godt. Hæld blandingen i det revet kyllingekød. Tilsæt barbecuesaucen til kyllingen og smag til. Hvis du synes den skal være stærkere, så giv den lidt ekstra rub og barbecuesauce.
Spis kyllingen i en burger, sandwich eller med en god salat til.
0 kommentarer