Thailandsk Chicken Cashew
20.31
Vi besøgte skønne Thailand for 8. gang i januar og vi have to skønne uger med massere af sol, varme og skønne oplevelser. Det burde man gøre hvert år - tage sådan et afbræk i de kolde måneder og bare komme afsted.
Denne her ret er og bliver min ynglings thairet. Nem, hurtig og lækker. Den kan
virkelig anbefales.
2 løg
1 grøn peber
3 fed hvidløg
450 gram kyllingebryst
Cashewnødder ( lige så mange som du synes)
3 spsk. brun farin
2 spsk. fiskesauce
2 spsk. sød soya
2 tsk. soya
2 spsk. vand
Vindruekerneolie eller anden neutral olie
Kogte jasminris
Løget skæres i små både og peberfrugten i skiver. Hvidløg
skæres i meget tynde skiver og kyllingen i mundrette strimler.
Rør farin, fiskesauce, søde soya, alm soya og vand sammen
til sukkeret er opløst.
Opvarm en wok eller en pande til højeste varme og steg
cashewnødderne til de er begyndt at tage farve. Læg dem på et fedtsugende
stykke papir og steg efterfølgende kyllingen i olien.
Fjern kyllingen og steg løg, peberfrugt og hvidløg for sig
selv. Når det begynder at tage farve, tilsæt den rørte sauce, cashewnødderne og
kyllingen.
0 kommentarer