Bryllupsinvitation

08.58Hermed et lille kig ind i vores bryllupsverden sidste år. Den endelig indbydelse sendte vi to måneder før brylluppet- sådan liiige sent nok synes jeg, men da vi forvejen havde sendt en "Save the date" indbydelse ud, gik det.

Jeg havde virkelig svært ved at begrænse mig og indbydelserne endte med at tage ret lang ti at lave. Det gør de jo tit når man selv vil lave dem og med en grafiker som mand, ja så kan man heller ikke gå på kompromis med kvaliteten.

Vi valgte at lave en 80 cm. lang sag med selve indbydelsen, kort over området - hvor både overnatning, togstation, kirke og festlokaler var illustreret, praktiske informationer samt en opskrift på en Champagne Cosmo, der senere også blev serveret til brylluppet.

Vi fik den ide at vi ville skåle med vores gæster før selve festen og serverede derfor en drink ( eller i hvert fald ingredienserne og opskriften) hjemme i folks egene stuer. Vi havde havde lavet et bryllupshashtag #tabryllyp14 hvor vores gæster så kunne dele deres drinkoplevelse sammen med os via instagram. Det var så hyggeligt!!! Og stemningen for festen var allerede lagt!

You Might Also Like

4 kommentarer

 1. Hej Tina.

  Jeg skal snart selv i gang med at lave invitation til vores bryllup - og er fuldstændig forelsket i denne, som I har lavet! Så skøn en ide :-)

  Må jeg høre, om hvor I har fået lavet jeres drinks flasker henne? Jeg synes nemlig ikke, at jeg kan finde noget sted på nettet, som laver dem !

  Kærligste hilsner,
  Mette.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette,
   Tusind tak - hvor er du sød! Vi blev også ret tilfredse med den, selv om det var et stort arbejde. Specielt at få den sendt til fjerne afkroge af landet gav lidt grå hår😉 Flaskerne er alm. mousserende vin som vi faktisk fandt på tilbud i en alm. Dagligvareforretning. Jeg ved at søstrene grene tit har de små flasker med bobler - selv om det løber lidt op. Vi satte dem bare i vand og pillede mærkatet af. Sig endelig til hvis der er mere du vil vide :)

   Slet
 2. Hej Tina - tak for dit svar! Jeg har først set det nu :-)
  Ha ha.. Jeg kunne godt forestille, at det ikke var nemt at få sendt dem rundt, men helt sikkert de grå hår værd!!
  Jeg har faktisk set flaskerne i Søstrene Grene, så det er nok dem, jeg må investerer i.. Hvad med de andre flasker.. Er de købt sådan - eller har I selv "tappet" dem? Flaskerne ser jo nemlig ubrudte ud :-)

  Du eller din mand skulle vel ikke tilfældigvis være interesseret i at kreere endnu en af den slags smukke invitationer? :-)
  I så fald må I MEGET gerne skrive direkte til mig på mette@gregersen.io

  Kærlige hilsner,
  Mette Gregersen

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette
   Jamen altså - vi går vist forbi hinanden hva... det beklager jeg:) Bloggen står lidt stille pt. Men kun fordi der drøn på livet ;)

   Jeg håber du er godt i gang med jeres invitationer. Jeg så lige jeres Save-The-Date kort - de er da blevet super fine!

   Jeg ville ønske vi kunne hjælpe - men vi pt. lidt presset. Rent designmæssigt er det min mand der er stjernen og han har vist rigeligt at se til pt. Beklager! Håber du finder ud af noget :) Glæder mig til at se resultatet! /Tina

   Slet

Populære indlæg

Instagram @tmilvertz