Cupcakes med blåbær og citron
09.00My og jeg lavede lækre cupcakes i går aftes - super hyggeligt.
Det har været en travl marts, og det betyder
også at vi ikke har haft super meget tid til at lave ingenting sammen. Det skal
vi i weekenden. Mig og ungerne. Det bliver godt!
Ca. 8-10 cupcakes
2 æg
250 g sukker
Saften fra en citron150 g ren rå marcipan
200 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 dl mælk
1 håndfuld friske blåbær
Pisk æg og sukker luftigt. Pres saften fra
citronen i dejen og rør rundt, riv marcipanen i dejen. Bland mel og bagepulver
og vend det i dejen sammen med mælken.
Hæld dejen i cirka ti muffinforme og bag dem
i varmluftovn i cirka 25 minutter ved 180 grader(det kommer lidt an på
størrelsen af formene, så hold øje med dem)
Når kagerne er kølet af, pyntes de med
frosting, som du laver af følgende:
150 gram blødt smør
300 gram flormelis2 spsk. citronsaft
Evt. lidt frugtfarve
Rør smør og formelis til en lind masse og
tilsæt citronsaft og evt. frugtfarve. Lad massen køle af i køleskabet lidt tid,
før den sprøjtes på kagerne lige før servering. Sørg for at kagerne er kølet
godt af.
Jeg toppede dem med lidt frysetørret brombær.
0 kommentarer