Fiskeburger med tartar sauce

13.12

Det er ingen hemmelighed at vi godt kan lide burgere hjemme hos os - alt med brød et som regel et hit. Men for at det ikke skal blive alt for trivielt og madplanen ikke skal fyldes med alt for meget hakket kød, så kan man jo godt variere klassiskeren lidt.

 
Denne her fiskesag gjorde stor lykke hos børn og voksne.

 
Fisk
500 gram rødspættefileter (eller anden hvid fisk)
1 1/2 dl rasp
1 1/2 dl grahamsmel
1 sammenpisket æg
salt og peber
Smør til stegning

 
Rasp, mel, salt og peber blandes i en dyb tallerken. Fiskefileterne panderes i æg og melblanden og steges sprøde på en pande med smør.

 
Tartar Sauce
150 g mayo (Hellmans er god)
3 spsk. Creme fraich - fedtfattig
1½ spsk. finthakkede kapers
2-3 finthakkede cornichoner eller syltede agurker
1 spsk. finthakket purløg
1 spsk. finthakket persille
½ spsk. dijonsennep
Salt og peber

Bland alle ingredienser og smag til med salt og peber.


Tilbehør
Grønsalat
Fintskåret æble og gulerod
Sprøde fritter
Evt. grøntsagsstave... for syns skyld :)


 

You Might Also Like

0 kommentarer

Populære indlæg

Instagram @tmilvertz