Skt. Hans - med mindre kaos

13.00


Sidste år til Skt. Hans, var der lagt op til ren familieidyl. Men vi blev snydt. Det endte med snobrød i ovnen og trætte forældre.
 
I år var intet planlagt. En ganske almindelig mandag uden sidste års barselsoverskud, med frikadunser på panden og kartoffelsalat i skålen.
 
Men Oskar er alligevel blevet så stor nu, at han tager snakken fra børnehaven med sig hjem. Igår var det snakken om bål. Så bål måtte vi frembringe.
 
A var hurtig med at få lavet en heks (som ikke helt kunne måle sig med den fra sidste år) og jeg fik pisket en pandekagedej sammen.
 
Alt i alt en rigtig hyggelig og uplanlagt aften, med to glade små og  pandekager.
 
 

 

 
(Ham Oskar er blevet en ferm fotograf her på det sidste)

You Might Also Like

2 kommentarer

 1. Hvor hyggeligt. Faktisk er det tit allerhyggeligst netop på den måde.

  I år havde jeg faktisk tænk mig at springe helt over. Manden er i KBH hele ugen, Mathilde underviste i svømning og var først hjemme dødtræt ved 8 tiden. Rasmus havde ikke rigtigt lyst. Medvirkende var også at det blæste en halv pelikan.

  Derfor lagde jeg faktisk Anna i seng og jeg var ved at godnatte hende da vi (eller nok snarere jeg) fortrød og vi sprang hurtigt ud af døren og hen til et dejligt bål med orkester og hyggelige mennesker. Vi kom lidt for sent så de fleste var på vej hejm men hyggeligt var det alligevel.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh hvor lyder det dejligt og hyggeligt!!! Det er tit bedst, når man ikke lige havde planlagt det og ingen forventninger havde :)

   Slet

Populære indlæg

Instagram @tmilvertz