Børneleg

21.58

Mine to små er altså bare blevet såååå gode til at lege sammen. Det er simpelthen så hyggeligt. Mysen kravler (det med at gå er ikke så aktuelt endnu) rundt i hælene på Oskar og hun vil helst være hvor han er, hele tiden. Han synes ikke altid at det er lige sjovt, men for det meste gider han godt at lege eller er sød til at sørge for at finde biler som hun må låne.

My vil helst lege med biler - eller med deres fælles lille køkken, som nu er udvidet med et lille bord og stole sæt. Sættet er det billigste fra IKEA til sølle 199, som har fået en omgang maling og lidt søde nye hynder til stolene. My elsker at side på stolen og blive stopfodret med diverse eksotiske retter fra Oskars gryder. Dukken får også lov til at lege med - og der kan vi komme ud i problemer, hvis de ikke helt er enige om hvem der er babysitter den dag. 

Men, hvor er det skønt at de kan lege sammen.

Det første den lille frøken siger når hun slår øjnene op om morgen er "Ossaaar" (pt. hendes eneste ordforråd ud over "Hej") og det smelter en mors hjerte. Og som Oskar siger "Jeg elsker min Karli".
You Might Also Like

0 kommentarer

Populære indlæg

Instagram @tmilvertz