Stormhygge og julegaveproduktion

08.06

Stormen Bodil gav os en dejlig mulighed for at holde ekstra hygge-fridag i går. Det var SÅ hyggeligt. My tog en god lang formiddagslur (hvilket aldrig sker) og Oskar og jeg lavede fiiiine julegaver til alle dem Oskar mente skulle beriges med en gave. Han var så dygtig og tålmodig og jeg kan begynde at mærke, at han synes det er hyggeligt at fordybe sig lidt i små projekter herhjemme.

Vi lavede fine figurer i trylledej, bagte dem i ovnene og malede dem om eftermiddagen. De blev nøje udvalgt og Oskar holdte skarp øje med hvilke figurer der skulle gives til hvem. De blev alle pakket fint ind og ligger nu og venter på at blive delt ud til de heldige.

Eftermiddagen bød også på en far der kom tidligt hjem og pandekager med varm kakao. 

Det der storm var ikke så ringe endda.

You Might Also Like

4 kommentarer

 1. Hvor hyggeligt. Ja når bare det går godt altsammen er sådan en storm rigtig hyggelig (og hey nu er der ingen der kan se at mine vinduer har trængt til pudsning lige siden sidste storm for nu er vinduerne HELT grå af støv og salt. Måske bliver det smart en dag). Rigtig god weekend til jer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha! Jeg har det på samme måde med mine vinduer!!!! Godt jeg kun nåede dem indvendigt ;) God weekend til dig!

   Slet
 2. Total i orden storm-hygge :)
  Og mht. vinduespudsning, så pudsede jeg (selvfølgelig, fristes man til at sige) vores for første gang siden vi flyttede ind i maj, en uges tid inden stormen. Det kan man selvfølgelig ikke se nu - bah!

  God weekend til jer.

  SvarSlet

Populære indlæg

Instagram @tmilvertz