På søndags-skattejagt

14.19

Søndage er dejlige og praktiske at have. Men de kan også godt være lidt kedelige når man er tre år og ikke helt er klar til at tage ud og lege hos vennerne selv.

A lavede en rigtig fin lille skattejagt til Oskar, en kedelig men solbeskinnede søndag. Mor her gjorde rent, så et eller andet skulle der ske - og helst uden for husets fire vægge.

Efter middagsluren (som vi nyder at begge børn stadigvæk tager) var der pludselig en ægte flaskepost ude på græsplænen. Det var meeeegaaaaa sejt syntes Oskar. Vi blev enige om at det nok var pirater der havde glemt den i forbifarten. 

Flaskeposten indeholdte et skattekort som var meget gammelt og slidt. Men kunne næsten ikke tyde hvad der var tegnet. Men far var ret god til at hjælpe - heldigt nok. Skattekortet førte dem rundt i vores kvarter hvor de via krydser fandt fire forskellige stykker papir, der tilsammen dannede et billede af Oskars legehus. Piraterne havde simpelthen gemt skatten i legehuset. Skatten bestod af en masse lækkerier, der desværre ikke blev delt med resten af skatteholdet. De måtte nøjes med mors pandekager og varm kakao.

En dejlig og sjov eftermiddag (for dem der var med - hende der gjorde rent syntes det var knap så underholdende) :)


You Might Also Like

9 kommentarer

 1. Nårh, hvor hyggeligt (i hvert fald for de to drenge...) - sådan er det sjovt nok også her - det er farmanden, der laver de sjove ting mens jeg gør rent/laver mad/whatever. Hmmmm... Og faktisk er det helt med vilje, for han tror at hvis støvsugeren har været tændt, så er det i hvert fald en mere end rigeligt... og alt med hakket oksekød er GODT! (indsæt selv passende smiley!)
  Nåmmen... Hyggeligt, i hvert fald! Han ser så dejlig glad ud, ham den skønne Oskar! Pirater er bare SÅ seje... Især når man har dem i haven!

  SvarSlet
  Svar
  1. Måske er det liiiidt min egen skyld... faktisk så nyder jeg lidt at gøre rent, hvis jeg kan få lov at gøre det i et tomt hus i enten fuldstændig stilhed eller med musikken skruet heeeelt op. Tror lidt det er en barselsting... jeg savner lidt alenetid (det må man godt sige efter 1 1/2 væk fra arbejdsmarkedet ;) )

   Slet
  2. Hehe.... Sådan har jeg det også - jeg siger det bare ikke højt... Tænk hvis han hørte det ;)

   Slet
 2. Ej - sikke da en skøn ide til at få lidt fred og ro til at få noget fra hånden (selv om jeg helt sikkert selv ville tage på skattejagten, så må far klare det praktiske)

  SvarSlet
 3. Hvor skønt!! Nøj hvor har vi også lavet mange skattejagter gennem tiderne. Jeg har lavet alle mulige slags til ungerne og de har lavet til hinanden. Lidt problematisk har det været de gange hvor ungerne har lavet til mig og jeg simpelthen ikke har kunnet tyde skattekortet.

  Her står jeg typisk både for rengøring OG underholdning, fordi faren sjældent er hjemme (heller ikke i weekenden). Det var megahårdt da de var små alle tre, men jeg fik da lov at komme med på skattejagt.

  SvarSlet
 4. Hahaha - jeg kan lige se det for mig... man står der med forventningsfulde unger der virkelig gerne vil have at man skal finde skatten og man har ikke et clue om hvor man skal starte!!!

  SvarSlet
 5. Sikke en god og hyggelig idé! Jeg tror, at jeg vil lave en skattejagt klar, og så have den liggende til en kedelig og grå weekenddag, hvor drengene trænger til at blive aktiveret.

  SvarSlet
  Svar
  1. God ide!!! Så kræver det ikke alt for meget når lysten og tiden melder sig!

   Slet

Populære indlæg

Instagram @tmilvertz