Kung Pao med rejer

07.47

En nem og hurtig wokret som alle kan lave!

Gør alle ingredienserne klar inden du starter på retten - det gør processen så meget nemmere og opvasken mindre når i har spist.

Lav saucen klar først - bland følgende ingredienser  i en gryde, varm det kort op og stil det til side.
  • 2 spsk alm. soja
  • 2 1/2 spsk sød soja (Jeg bruge kikkoman Wok Sauce - tjek på etiketten om der er sukker i, så er den som regel sød).
  • 1/2 dl vand
  • 1 tsk olie
  • 1 tsk eddike
  • 1 1/2 tsk sukker
  • 1 tsk maizena eller anden jævning.
2 spsk neutral olie (jeg brugt vindruekerneolie)
320 gram tigerrejer - forkogte og uden skal
1 spsk revet ingefær
1 løg i små både
1 grøn peber i tern
1 1/2 dl peanuts
6 forårsløg i mindre stykker

Gør alle grøntsager klar og find en wok eller stor pande frem. Varm olien og tilsæt først ingefær og løg og lad det lynstege ved høj varme. Tilsæt grøn peber, forårsløg og lad det stege med i kort tid. Tilsæt rejer og peanuts og lad rejerne få lidt varme inden du hælder saucen over retten

Serveres med ris.


You Might Also Like

0 kommentarer

Populære indlæg

Instagram @tmilvertz