Kyllinge-Fajitas

20.01

Der er jo intet som lækker fingermad! Denne gang Mexicaner style.

De her lækre fladbrød med kylling, løg og peberfrugt og en masse tilbehør smager skønt og er meget børnevenlige.

Jeg laver først en god mexicansk krydderblanding med følgende krydderier:
2 tsk paprika
1 tsk oregano
1 tsk spidskommen
1 tsk salt
1/2 tsk røget chili (eller alm. chili)
1/2 tsk timian
1 tsk brun farin



Kyllingen
450 gram kyllingbrystfilet i strimler
1 rød peberfrugt i strimler
3 små rødløg i tynde skiver
1 limefrugt
1 fed fintrevet hvidløg
Olie

Kødet, peberfrugt og løg skæres og blandes i en skål sammen med krydderblandingen, limesaft fra en lime, fintrevet hvidløg og lidt olivenolie. Lad de stå og lyn marinere imens du gør resten klar.

Steges på en varm pande i lidt olie - ca. 5 min, til kyllingen er gennemstegt men stadigvæk saftig.


Som tilbehør lavede jeg en skøn salsa af søde tomater, en cremet guacamole, frisk salat fra haven, yoghurt natural samt nyrevet cheddarost (prøv at købe en hel cheddarost og riv den selv - det smager såååå meget bedre).

Alt det lækre fyld fyldes i en tortilla eller i et hjemmelavet fladbrød - som du kan finde opskriften på her.



You Might Also Like

0 kommentarer

Populære indlæg

Instagram @tmilvertz