Thai Beef

09.20

Jeg er ret vild med det thailandske køkken og efter vores seneste rejse dertil i vinters, er det virkelig taget til. Opskrifterne er som regel enkelte at lave, ingredienserne er få og kan ændres efter behov eller indhold i køleskabet og så tager det ingen tid at lave. Win all over.  Denne her ret har en rigtig lækker marinade og smukke sprøde grøntsager. Vi spiser som regel med pinde når vi får wok mad - hvilke egentlig er lidt tosset... men det er så hyggeligt.


4-6 personer
750 gram strimlet oksekød
4 fed  revet hvidløg
2 dl østerssauce
1 dl Citron eller limesaft
3 tsk rød karrypasta
4 spsk olie
2 løg
1 broccoli i små buketter
200 gram sukkerærter

Tilbehør: Ris og sød chilisauce

Lav en marinade af hvidløg, chilipasta, citron eller limesaft, olie og østerssauce. Bland kødet i marinaden og stil blandingen på køl i min. 30 minutter.

Det marinerede kød steges i en wok ved høj varme sammen, med grøntsagerne af flere omgange. Hvis wokken bliver for fyldt, så koges kødet i stedet for at stege. Smag evt til med lidt ekstra syre eller østerssauce.

Serveres med ris og en god sød chilisauce.


You Might Also Like

0 kommentarer

Populære indlæg

Instagram @tmilvertz