Stenbiderrogn med rygeostcreme

10.00

I weekenden tillader vi os en gang i mellem at have datenight derhjemme. Det betyder at børnene spiser selv og vi spiser senere alene, når der er ro på settet. Men for at vi ikke bliver alt for sultne (vi er jo trods alt vant til at spise 17.30 hver dag) inden børnene er kommet i seng, laver vi som regel en lille hapser til et godt glas vin.


Hermed en opskrift på en lille lækker haps, som min mand faktisk har serveret for mig.


Ingredienser:
4-6 skiver ristet rugbrød
100 gram rygeost
1 dl skyr
50 gram stenbiderrogn
1 lille rødløg
1 lille bundt purløg
Salt og peber
1 bundt radiser

Rist rugbrødet. Rør rygeosten sammen med skyr og 40 g stenbiderrogn – gem resten af rognen til pynt.

Hak rødløg og purløgen fint, og bland det i rygeostcremen. Smag til med salt og peber.

Smør rygeostcremen på det ristede rugbrød, og pynt med den sidste stenbiderrogn, radiser skåret i fine skiver og evt. lidt ekstra purløg.


You Might Also Like

0 kommentarer

Populære indlæg

Instagram @tmilvertz