Popcorn med karamel
13.01
De her popcorn er et ”must try” – jeg siger det bare…
En pose mikroovns popcorn MED salt (det bliver bedste med
disse)
4 dl sukker
125 gram smør
125 gram mørk chokolade (Min 40 %)
200 gram blandede nødder eller peanuts
Pop popcornene og læg dem på en bageplade beklædt med
bagepapir, sammen med nødderne.
Smelt sukkeret ved middel varme og rør ikke i det før det er
smeltet. Tilsæt smørret og rør forsigtigt til smørret er absorberet i
karamellen. Hæld karamelmassen ud over popcorn og nødder og vend det hele til
popcorn og nødder er godt dækket til.
Pas på, karamellen er ret varm.
Karamellen skal lige have lov at sætte sig og blive hård. Jeg
satte med fordel pladen udenfor for at tørre.
Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovnen. Når
karamellen er blevet hår, så brug en ske til at hælde strimler af chokolade
henover popcornene. Lad igen pladen stå køligt til chokladen er størknet og
voila, der er popcorn til alle.
0 kommentarer