Her sover Oskar

19.54

Når man er barn hjemme hos os, så er man heldig. For så har man nemlig to værelser. Et hvor man sover og et hvor man leger. 

Vi har to små rum i stueetagen, som er idelle som legerum. Det ene er Oskar faktisk begyndt at bruge ofte, hvilke kun er dejligt, da vi andre så slipper for at falde over politibiler og togbane i stuen. Det andet er tiltænkt Karla, men bruges lige nu som mormors soveværelse (hun overnatter en del) og puslerum (2 stk. blebørn). Jeg skal igang med at indrette derinde og mormors seng skal rykkes på 1. salen, hvor den får plads på reposen. Men alt tager tid...

På vores 1. sal er der et soveværelse samt et lidt mindre værelse, hvor begge børn med tiden skal sove sammen. Lige nu sover Karla My i sin slyngevugge ved siden af mig og Oskar har værelset for sig selv. Det har faktisk stået lidt halvtomt siden vi flyttede ind for to år siden. Mest fordi han har været for lille til at gå på trappen selv og derfor kun har brugt rummet til at sove i. Men nu synes jeg det var på tiden, at der kom lidt hygge ind i rummet. 


Selv om Karla My har været vågn det meste af dagen, fik jeg alligevel lov til at sy ham et nyt sæt sengetøj. Synes det var hans tur til lidt nye forårsfarver. Den lille trold sagde endda "Det er flot sengetøj mor, Tak!" Tror lillesøster skal have et sæt magen til i gult.


Mit lille forsøg med tryk på stof gik egentlig fint, så næste mål er lidt flere puder til et hyggehjørne i værelset.


You Might Also Like

0 kommentarer

Populære indlæg

Instagram @tmilvertz