Retroret på menuen...

21.27

Det er lørdag aften og vi burde lave det helt store og lærke måltid...det er en af de dage vi rent faktisk har tid og overskud til det. Men men men, vi så Spise med Price  forleden dag og det lavede en rigtig retroret, som vi simpelthen måtte prøve! Cowboyder-toast! Den sender mig fluks tilbage til juniorklubben, hvor en optøet satan kostede 8 kr. - og det var dyrt!!! Nutellatoast kostede kun 3 kr.!!! Så cowboytoast var spise for dem med pengepungen i orden!

Vi valgte at lave opskriften lidt om, da brisler m.v. blev lidt for advanceret med en Karla på armen og en Oskar om benene.

Vores udgave kommer her:
5 stk.

Bøf:
500 gram oksekød
2 æg
2 dl fløde
4 spsk. rasp
1 tsk. timian
2 revet fed hvidlød
1 tsk. salt
Peber
smør
olie

Bløde løg
2 løg
smør
salt
peber
sukker

Tilbehør:
Et blødt formbrød
Ketchup
HP sauce
Worchestershire-sauce
Mayo - den gode!

Rør en fars af de beskrevet ingredienser. Farsen bliver ret skrøbelig og kan være lidt svær at håndtere. Det skal den være! Det giver den helt rette konsistens. Form fem firkantet bøffer og steg dem i smør og olie på panden. Hold dem efterfølgende varme ved lav varme i ovnen, imens resten tilberedes.

Løgene skæres i fine skiver og steges med salt, peber og lidt sukker, ved svag varme.

Brødet ristes på en pande, til det er sprødt og lækkert. Gerne i lidt smør.

Smør det ene brød med Ketchup, læg bøffen på og top den med løg, HP sauce og mayo. Det andet brød dryppes med Worchestershire-sauce og sandwichen samles. Et stk. lækker retro sandwich lavet!
(Det er en rigtig mandemenu - så lav evt. lidt salat til)

Velbekommen!



Resten af lørdag aften blev til hygge i sofaen med en godnat "bajer", dyne, slik og Monsters Inc som Oskar skulle se for første gang. Til min overraskelse så han hele filmen uden at forsvinde fra sofaen...måske var det slikkens skyld ;)




God aften derude!

You Might Also Like

0 kommentarer

Populære indlæg

Instagram @tmilvertz