Madplan for den næste uge

06.00

Så er der igen en ny madplan klar her på bloggen.

Weekenden har stået i madens tegn, da vi tog del i Odenses nye madfestival "Spis!". Lørdag stod den på besøg på madmarkedet der blev afholdt på Flakhaven og vi fik smagt alle de lokale lækkerier og brugt alt alt for mange penge på skøn kvalitet. Jeg er vild med at Odense også kan være med på madfronten og synes det er super fedt at få en god snak med de lokale leverandører fra hele Fyn.

Men det var madplanen vi kom fra. En rigtig klassisk en, hvis jeg selv skal sige det. Hvis jeg skal vælge en ting fra ugens plan, må det være tataren. Hvis du ikke har prøvet rørt tatar før, så prøv det! Det er lækkert og nemt at lave. Den kan også sagtens bruges som en lille forret, hvis man gerne vil starte i det små. Ristede rugbrødschips vil gøre sig godt til en lille smagsprøve en lørdag aften. Jeg bestilte kødet dagen før hos Skibhus Slagteren på Skibhusvej, men de har som regel altid tatar på lager.

Torsdag Cæsarsalat 
Fredag Klassisk wienerschnitzel
Lørdag Rørt Tatar med fritter og estragon-mayo
Søndag Kartoffelpizza
Mandag Bolognese classico
Tirsdag Ærtesuppe med grillede rejer og saltmandler
Onsdag Chicken Cashew med ris

You Might Also Like

0 kommentarer

Populære indlæg

Instagram @tmilvertz