Nem foccacia til middagsbordet

21.10

Hermed en lille og nem opskrift på et enkelt og lækkert foccaciabrød. Det er super lækkert til en god efterårssuppe eller som tilbehør til en mættende salat.


4 dl vand
20 gram gær
2 tsk salt
ca. 8 dl hvedemel
Olivenolie
En god pesto
Rosemarin
Flagesalt



Lav dejen inden du går til køjs, så kan den hæve hele natten og næste dag og være klar til at sætte i ovnen sidst på eftermiddagen.


Rør gæren ud i vandet og tilsæt salt. Rør melet i og put en plastikpose rundt om skålen. Lad dejen stå et køligt sted indtil næste eftermiddag.


Hæld dejen ud på bordet og ælt den i få minutter. Læg dejen på en bageplade og tryk den flad. Pensle overfladen med lidt olivenolie og lad den hæve 1 - 1 1/2 time.


Lav små fordybninger i dejen og tilsæt ønskede fyld. Det kan være krydderurter, hvidløg eller pesto, som jeg har gjort her.

Bages i en forvarmet ovn på 180 grader varmeluft i 20-25 minutter. Den skal være gylden og fin.


You Might Also Like

0 kommentarer

Populære indlæg

Instagram @tmilvertz