Adventsgrød med svesker og hasselnødde-kanelkræs

16.04

Vi fortsætter med at tage forskud på decembers glæder, og vi har her til morgen fået lækker luksus morgengrød med økologiske produkter fra Urtekram. Normalt spiser vi havregrød, hvilke er nemt og hurtigt at tilberede en travl hverdagsmorgen, men når weekenden melder sig, må der gerne kræses lidt ekstra.

Vi er fan af grød - specielt risengrød her i de kolde måneder. Men det er nok ikke en hemmelighed at risengrød ikke ligefrem er særlig sund og nærende, og det var derfor lækkert med et sundt alternativ til julegrøden. Tjek opskriften ud her!

Vi serverede grøden med kokosmælk og lækre hasselnødder på toppen. Dertil appelsinbåde, friskpresset æblemost fra haven og blødkogte æg.

Havde lidt håbet på at der var rester, for jeg er sikker på at det ville gøre sig rigtig godt som klatkager også, med lidt hjemmelavet marmelade. Mums!

 






You Might Also Like

1 kommentarer

  1. Det ser virkelig lækkert ud og hyggeligt :) skønt med julestemning og hygge <3

    SvarSlet

Populære indlæg

Instagram @tmilvertz