Lidt krea i ferien...

07.55

Bloggen står lidt stille for tiden, da vi NYDER at have ferie! Vi havde en masse planer for de tre ugers ferie vi har sammen, men vi når næsten ingenting, da vi bare har leget og hygget os alle dage. En lille bitte smule forbedringer herhjemme er det blevet til, men det er dælme ikke meget.

Karla My's puslebord har fået lidt nyt tapet og er blevet lidt sjovere at kigge på. Puslebordet er bare en billig Malm kommode fra Ikea, der har fået en træplade på foroven og så lidt fint tapet på skufferne. God og billig løsning!

Vi rejser til Spanien i denne uge og det er ikke helt mulig for os at slæbe Karlas barnevogn med. Hun sover ikke rigtig i sin vogn herhjemme (eller hun sover ikke rigtig i løbet af dagen i det hele taget), så vi har valgt at tage klapvognen med i stedet for. For at gøre den lidt mere sol-venlig, har jeg lavet et solsejl for at beskytte hendes små tykke ben og afskærme hende fra alt for mange indtryk i løbet af dagen.

Næste projekt herhjemme er Oskars legehus. Vi er faktisk gået lidt igang. Huset er en gammel rønne vi har arvet fra de tidligere ejere og det er bestemt ikke særlig kønt. Det er fyldt med edderkopper og har mørke trævægge. Ikke særlig  hyggeligt. Maling og lidt møbler skal gøre det lidt hyggeligere at færdes i. De første møbler har derfor fået lidt maling.


You Might Also Like

8 kommentarer

  1. ej hvor er den fin! Hvad får du tapetet til at hænge fast på kommoden med?

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for det :) Jeg bruger vævlim - det er det samme som tapetklister. Det virker super fint og nemt at arbejde med :)

      Slet
  2. Hvor er kommoden bare fin! :)

    SvarSlet
  3. Hvor er den bare fin! Hvordan er pusleoverdelen blevet fremtryllet? Hjemmelavet eller? Kærligst K

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Kathrine. Det er svigerfars værk! Vi kunne simpelthen ikke finde en der var bred nok, så han byggede en til os. :)

      Slet
  4. Virkelig flot! Nu har jeg skrevet til onkel, om han kan hjælpe med en lignende plade... Mon du kan fortælle, hvilke materialer der er brugt? Var pladerne hvide, eller har du malet dem og hvis ja, så med hvad? :-)

    SvarSlet

Populære indlæg

Instagram @tmilvertz