Cupcakes med blåbær og citron

09.00




My og jeg lavede lækre cupcakes i går aftes - super hyggeligt.


Det har været en travl marts, og det betyder også at vi ikke har haft super meget tid til at lave ingenting sammen. Det skal vi i weekenden. Mig og ungerne. Det bliver godt!


Ca. 8-10 cupcakes


2 æg
250 g sukker
Saften fra en citron
150 g ren rå marcipan
200 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 dl mælk
1 håndfuld friske blåbær


Pisk æg og sukker luftigt. Pres saften fra citronen i dejen og rør rundt, riv marcipanen i dejen. Bland mel og bagepulver og vend det i dejen sammen med mælken.


Hæld dejen i cirka ti muffinforme og bag dem i varmluftovn i cirka 25 minutter ved 180 grader(det kommer lidt an på  størrelsen af formene, så hold øje med dem)


Når kagerne er kølet af, pyntes de med frosting, som du laver af følgende:


150 gram blødt smør
300 gram flormelis
2 spsk. citronsaft
Evt. lidt frugtfarve


Rør smør og formelis til en lind masse og tilsæt citronsaft og evt. frugtfarve. Lad massen køle af i køleskabet lidt tid, før den sprøjtes på kagerne lige før servering. Sørg for at kagerne er kølet godt af.


Jeg toppede dem med lidt frysetørret brombær.


You Might Also Like

0 kommentarer

Populære indlæg

Instagram @tmilvertz